Rexpa, empresa de transport de mercaderies per carretera situada a Barcelona, ofrereix serveis de logística integral i de transport. La nostra especialitat: la distribució de mercaderies al territori espanyol.

Si voleu externalitzar la logística de la vostra empresa a un operador logístic, nosaltres us podem oferir una prestació de serveis logístics integrals: operatius de càrrega i descàrrega, manipulació de mercaderies i distribució final dels vostres productes. La nostra flota està composta per una gamma de vehicles amb diferents capacitats per a respondre d’aquesta manera a les vostres necessitats. Tant la flota de camions com els mitjans físics són propietat nostra per a poder garantir als nostres clients el millor servei.

Amb una experiència de 30 anys en el sector, estem en disposició d’oferir-vos, de forma professional i eficaç, la solució logística i de transport que la vostra empresa i activitats necessiten.

Professionalitat, serietat, rapidesa i flexibilitat són les bases de la filosofia de la nostra empresa, i el servei al client és el centre de les nostres preocupacions.
ESCATENGFR
Aviso legal
C/ Berguedá, 15 Nave 27-28A | Pol. Ind. Can Bernades-Subirà | 08130 Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona)
Tel. 93 574 29 35 | Fax. 93 574 29 95 | rexpa@rexpa.es